top of page
Kleurrijke kerst
Kleurrijke kerst

vr 15 dec

|

Elshout

Kleurrijke kerst

Een prachtig gedekte tafel, lekker eten & gezelligheid. Hoe je kerst ook viert: als je 't doet pak je beter maar goed uit. Met deze showstopper op tafel maak je er een kleurrijke kerst(tafel) van. Bont versierd, goed gevierd!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

15 dec 2023, 19:30 – 21:30

Elshout, Wolfshoek 76, 5154 AD Elshout, Nederland

Over het evenement

Heerlijke geuren komen uit je keuken, de tafel prachtig gedekt, je omringt je met de liefste mensen. Als kers op de taart maakt zo'n kleurrijke krans 't extra feestelijk. Klaar voor een prachtige kerst! Een beetje kleur en verse bloemen zijn altijd een goed idee. Nu ben ik niet van m'n geloof gevallen en groeien er nog geen plukbloemen op 't veldje, maar voor kerst maak ik graag één keer een uitzondering. Want een beetje warmte kunnen we allemaal wel gebruiken! 

We maken eerst de basis van de krans met een ring, platmos of biologisch afbreekbare Sideau-blokken met kippengaas. Daarna ga je aan de slag met kerstgroen en mooie verse bloemen uit 't seizoen. Je kleurrijke krans wordt ongeveer 30 cm. Na uitleg over de materialen en de bindtechniek ga je aan de slag. Lekker met je handen bezig zijn én met een prachtig pronkstuk naar huis. Zie je dat zitten? Dan is deze workshop geknipt voor jou! Zowel groepen als individuele inschrijvingen zijn mogelijk, dus neem gerust je vriendin, tante of buurvrouw mee of kom lekker zelf.

Natuurlijk kun je gebruik maken van alle materialen en krijg je een warm welkom met koffie/thee met iets lekkers.

Tickets

  • Kleurrijke kerst

    Steek de kaarsen maar aan, trek iets leuks aan en geniet met de allerliefste. Deze prachtige krans zorgt voor een kleurrijke kerst. Steek je de kaarsen straks aan?

    € 39,95
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page