top of page
Naamloos-246.jpg
20210821_094325.jpg
LEUK DAT JE ER BENT!

Hé, welkom!

Hi! Een keer zonder zand onder m'n nagels of uitgelopen mascara door de regen ;-). Bijna een zeldzaamheid, want als 't even kan ben ik buiten bezig. Met m'n 3 eigen blommekes ben ik, na een hele reis, weer terug op de plek waar ik ben opgegroeid.

Daar waar alle ruimte is voor de extra zorg & aandacht die mijn middelste blom zo hard nodig heeft door een zeldzame neurologische ontwikkelingsstoornis.

Zij leerde mij dat je groot geluk vaak verstopt zit in kleine dingen en je 't zelf elke dag opnieuw mag plukken. Niemand anders doet 't voor je ;-). Vooral (zorg)mama dus. Met recht de meest dankbare 'baan' ooit, waar ik niet eens voor hoefde te solliciteren! Veel dagen zijn gevuld met zorg en alles wat daarbij komt, maar ik oefen hard om daarnaast ook nog gewoon Tineke te zijn. 

  

En bezig zijn met de eerlijke bloemen op 't stukje grond achter de boerderij of creatieve workshops die ik geef helpt daar zeker bij. M'n mini-winkeltje vul ik met dingen waar ik ook zelf vooral blij van word. Want je omringen met mensen & dingen waar je van gaat glimlachen is goud waard! ​

Waar pluk jij je geluk?

Wat weetjes..

3
M'N 3 ALLERMOOISTE BLOMMEKES: JURRE, JENTE EN TIES. TROTSER DAN TROTS HOE ZIJ BLOEIEN & GROEIEN 
41
  41 DAHLIASOORTEN STONDEN ER IN 2022. IS TOCH STIEKEM WEL ECHT EEN FAVORIETJE! 
 
5
ONGEVEER 'T AANTAL KEREN DAT IK M'N THEE KOUD LAAT WORDEN, PER DAG. OOIT GAAT 'T ME LUKKEN ;-) 

Favoriet!

Groot geluk zit in kleine dingen.

Je hoeft 't alleen nog maar te plukken. 

bottom of page