ma 21 jan. | Studio Bloesem

Weven (1)

Je bent gewaarschuwd: weven is verslavend! Kies mooie garens, creëer prachtige texturen en laat 'm maar schitteren aan de wand: jouw eigen weefwerk!
Jammer, je kunt je niet meer opgeven. Zie ik je een andere keer?
Weven  (1)

Tijd en locatie

21 jan. 2019 19:00 – 23:00
Studio Bloesem, Wolfshoek 76, 5154 AD Elshout

Over het evenement

Adem in...en uit! Weven is niet voor watjes, 't is een techniek die best wat geduld vraagt, zeker als je consequent wilt leren zijn in je steken. En er is zo'n hoop over te vertellen dat 't niet in een paar uurtjes past. Maar we gaan een mooie basis leggen tijdens deze workshop. Alle tips & trucs om te weven op een weefraam komen voorbij, van begin tot eind. 't Spannen van je weefraam, verschillende basissteken en natuurlijk het afronden & bevestigen van je stok/tak komen aan bod (anders hangt 't zo lastig ;-)). Na ongeveer 3 uurtjes ga je met 'n mooie wandhanger naar huis én een berg inspiratie om mee door te gaan!

't Garen is, net als koffie/thee & iets lekkers, inbegrepen.

Dus wil je een nieuwe techniek leren & vooral ook lekker met je handen bezig zijn op een gezellige avond? Dan is deze workshop geknipt voor jou! De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers en om iedereen goed te kunnen begeleiden is 't maximaal aantal deelnemers is 6. Zowel groepen als individuele inschrijvingen mogelijk.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Weven
    €34.95
    €34.95
    0
    €0
Totaal€0