do 25 apr. | Studio Bloesem

Moderne kalligrafie (1)

Of je nu nooit eerder een kalligrafiepen hebt vastgehad of al wel 'ns een poging hebt gewaagd: in deze workshop beginnen we gewoon bij 't begin. In 2,5 uur krijg je uitleg over materialen, grip en de basis van letters.
Jammer, je kunt je niet meer opgeven. Zie ik je een andere keer?
Moderne kalligrafie (1)

Tijd en locatie

25 apr. 2019 20:00 – 26 apr. 2019 00:00
Studio Bloesem, Wolfshoek 76, 5154 AD Elshout

Over het evenement

'Schoonschrijven' of een mooi handschrift hebben, tjsa...daarmee red je 't nog net even niet om (moderne) kalligrafie onder de knie te krijgen. Want er is zoveel meer! In deze workshop duiken we in de wereld van inkt, papier, nibs & pennen, je leert hoe je je pen 't beste vast kunt houden en hoe je letters maakt. Ook 't verbinden van letters komt aan bod en natuurlijk is er volop tijd om te oefenen. Zo leg je een prima basis om thuis mee verder te gaan. Yep, dat lees je goed...oefening baart kunst, dus als je denkt na een workshop een volleerd kalligraaf te zijn dan moet ik je helaas teleurstellen. Maar wil je straks je eigen enveloppen of naamkaartjes kunnen kalligraferen dan is deze workshop een goed begin.

Er zit standaard géén starterskit bij deze workshop. Stel dat 't toch niet helemaal jouw nieuwe hobby is zit je weer met materialen waar je niets aan hebt, dus gebruik gewoon lekker de mijne! Als je op 't einde enthousiast bent is er altijd gelegenheid om de materialen zelf aan te schaffen. Als je linkshandig bent, laat 't me dan even weten (alle oefeningen zijn nl. afgesteld op rechthandigen). Natuurlijk is de workshop inclusief koffie/thee & iets lekkers.

Deze workshop wordt gegeven bij minimaal 3 deelnemers, het maximaal aantal deelnemers is 6.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • (Moderne) kalligrafie
    €39.95
    €39.95
    0
    €0
Totaal€0