vr 09 nov. | Studio Bloesem

Handletteren

Bij deze workshop krijg je uitleg over alle basisprincipes van letters & het tekenen van letters. Bewapend met een starterskit vol mooie materialen en een duidelijke instructie ga je je eigen kaartjes, poster of paperbag handletteren.
Jammer, je kunt je niet meer opgeven. Zie ik je een andere keer?
Handletteren

Tijd en locatie

09 nov. 2018 19:00 – 21:30
Studio Bloesem, Wolfshoek 76, 5154 AD Elshout

Over het evenement

Handletteren, het ene na 't andere boek is er al over uitgebracht! En dat is niet zo gek, want met een paar simpele vormen kun je zoveel moois maken. Misschien denk je: ‘oh, mijn handschrift is zo belabberd, dat letteren is niets voor mij’. Maar dan heb ik goed nieuws: handletteren is eigenlijk niets meer of minder dan het tekenen van letters. Dus hoe mooi of lelijk je je eigen handschrift misschien ook vindt: letters tekenen valt te leren! En dat is precies wat je gaat doen in deze 2,5 uur durende workshop. Je krijgt stapsgewijs uitleg over de basisprincipes van handletteren en ontvangt een starterskit met daarin alle materialen die je nodig hebt om te gaan handletteren. Een potlood, gum, liniaal, fineliner (Micron 05) & een stapel oefenvellen zijn onmisbaar. En als extraatje doen we er een brushpen & instructieboekje bij. Zo heb je na de workshop voldoende kennis en spullen om thuis verder mee te gaan.

Deze workshop wordt gegeven bij minimaal 4 deelnemers, het maximaal aantal deelnemers is 8. Wil je de workshop in een bepaald thema? Laat 't me weten, dan kijken we samen hoe wat dat kunnen invullen.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Workshop handletteren!
    €24.95
    €24.95
    0
    €0
Totaal€0