top of page
Droogbloemenkrans
Droogbloemenkrans

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Elshout

Droogbloemenkrans

Wil je je eigen krans van droogbloemen maken, maar mis je net even wat handige tips? Dan is de workshops droogbloemenkrans misschien iets voor jou!

Jammer, je kunt je niet meer opgeven. Zie ik je een andere keer?
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Elshout, Wolfshoek 76, 5154 AD Elshout, Nederland

Over het evenement

't Allerliefst wroet ik in de aarde, om in de seizoenen van één simpel zaadje een prachtige bloem te kweken. Maar die bloemenpracht is tijdelijk, je geniet van een vers boeket vaak maar een dikke week. Gelukkig zijn er een heleboel bloemsoorten die je prima kunt drogen en met die droogbloemen gaan we aan de slag om een prachtige krans te maken. Of je nu gaat voor heel naturel en ingetogen of kiest voor kleur: hoe bont je 't maakt is aan jou!

Tijdens de workshop leer ik je verschillende trucjes om je eigen krans te maken. Als je die basis eenmaal hebt kun je 'm op heel veel andere kransen ook toepassen. Zo tover je met dezelfde techniek straks een kerstkrans tevoorschijn, zonder te zuchten en te steunen. 

Alle materialen zijn inbegrepen, net als de koffie/thee en iets lekkers natuurlijk. De workshop duurt ongeveer 2 à 2,5 uur.    

Tickets

  • Workshop droogbloemen

    Maak je eigen krans van gedroogde bloemen! - Inclusief materiaal (ijzeren ring, binddraad, lijmpistool en een heleboel droogbloemen natuurlijk), - keuze uit een snoepwinkel aan droogbloemen, - drankje & wat lekkers - minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers, - locatie: workshopruimte Studio Bloesem, - Prijs: 39,95 p.p. ​- Tijd: 19:00 - 21.30 uur Je hebt geen ervaring nodig!

    € 39,95
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page